Nana Yew Duah

Heart of Grace > Uncategorized > Nana Yew Duah

Nana Yew Duah

Een Jonge man die geboren is in Ghana en als 8 jarige door zijn ouders naar het kansrijke Nederland werd gebracht voor een betere toekomst. Dit was mijn grootste geschenk ooit. Hier kon ik mijn talent ontplooien in de elektronica en heb ik het benodigde diploma behaald om een goed leven en een goede baan te krijgen.

Hierdoor heb ik de behoefte om ook anderen te helpen en nog belangrijker om hun te helpen hun talenten te laten ontplooien. Ik ben een vrijgevig persoon en daarom ben ik ook altijd lid geweest van andere liefdadigheid stichtingen.Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik meer kon betekenen dan wat ik nu doe.Daarom was ik ook heel blij toen ik andere mensen leerde kennen die ook dezelfde gevoel en dezelfde visie hebben als ik.

Gezamenlijk een stichting opstarten met dezelfde visie en doelen was een feit. Ik geloof in de stichting Heart of Grace, omdat ik geloof dat elk kind het waard is om een goed leven te hebben.Mijn hart ligt bij de goede doelen stichtingen. Er zijn vele goede doelen stichtingen over de hele wereld, de meesten doen uitstekend werk. Een ding viel mij op bij het steunen van de verschillende liefdadigheid stichtingen. Hoewel sommige liefdadigheid stichtingen goed werk verrichten, kunnen ze slechts enkele gelukkige mensen helpen. Mijn doel met Hart van Grace is om deze goede werken uit te breiden en deze wereld een betere plaats te maken voor zoveel mogelijk mensen.Voor mijn werk reis ik veel en kom ik altijd unieke mensen tegen. De mensheid is prachtig en special.

We zijn allemaal hetzelfde, maar het land/gemeenschap waarin we leven en de familie waarin we opgroeien heeft de grootste impact op een kind toekomst. Het zal mooi zijn als we allemaal dezelfde kansen zouden krijgen in het leven. Alle mooie dingen om ons heen zijn gemaakt door de mens en voor de mens met behulp van hun talenten.Kinderen met briljante hersenen, maar beperkt door de leefomstandigheden, worden nutteloos in de maatschappij wat heel jammer en zonde is.

Met HOG Ik wil hulpeloze kinderen te helpen.

“Ik wil geen reclame maken, maar mensen moeten getuigen over het goede werk van Heart of Grace Foundation. Ik geloof in het onderwijs, talenten, Als je mensen niet een kans geeft, zal je hun talenten nooit ontdekken, Als je mensen niet onderwijst hoe ze hun talenten moeten gebruiken dan zal het tevergeefs zijn”

We zijn allemaal uniek één voor één, en samen brengen we de welvaart in deze wereld.

    Leave a Comment