SCHOLEN KOMEN IN ACTIE

Heart of Grace > Children > SCHOLEN KOMEN IN ACTIE
Heart of Grace projecten

SCHOLEN KOMEN IN ACTIE

Doe mee!

Ook scholen in Nederland kunnen helpen! We willen maatschappelijk bewustwording combineren met creatieve ontwikkeling én fondsenwerving.

Aanmelden voor Kunstproject basisscholen, docenten en leerlingen?

KLASSIKAAL KUNSTWERKEN

Vraag de leerlingen gezamenlijk een kunstwerk te maken met als thema Ieder Kind Heeft Recht Op Educatie. De kuntswerken zullen in Ghana gebruikt worden bij het aankleden en opknappen van scholen (Pimp My School)

Heart Of Grace zorgt voor alle materialen. Daarnaast zijn we enorm dankbaar dat studenten van de Hogeschool Amsterdam, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben, bereid zijn op uw school langs te komen om de vervaardiging van het kunstwerk te begeleiden.

INZAMELINGSACTIE

Motiveer de leerlingen om samen te werken in een inzamelingsactie. Dat kan een braderie, een klus-actie of iets heel anders zijn.

PARTNERS EN DONATEURSWERVING

Help ons meer vaste partners en donateurs te werven. Binnenkort sturen we u brieven aan de ouders van leerlingen en we hopen uiteraard dat u die aan de kinderen wilt uitdelen. Daarnaast hopen we dat u en uw collega’s de kinderen wilt stimuleren meer vaste donateurs voor ons te vinden.

Wat bieden wij?

Alle deelnemende klassen mogen gratis naar de film. Ze krijgen dan een geheel verzorgde privé-voorstelling mét popcorn en een frisdrankje in Pathé Arena Amsterdam Zuidoost.

Tentoonstellingen kunstwerken Pathé Arena

Het kunstwerk zal onderdeel van het decor zijn tijdens een unieke fundraisingavond met als hoogtepunt de Nederlandse première van de film Silver Rain [link naar evenement]. De kunstwerken worden daarnaast een week lang tentoongesteld in Pathé Arena Amsterdam Zuidoost.